Előfizetői tartalom

Merkel besokallt - Nagyítóval vizsgálják át az összes Volkswagent

Portfolio
A német kormány kemény lépésre szánta rá magát azt követően, hogy a Volkswagen szerdán bejelentette, közel 800 ezer autójánál a szén-dioxid-kibocsátási értékek sem stimmelnek. A tervek szerint az összes jelenleg értékesített Volkswagen, Audi, Skoda és Seat esetében újra el fogják végezni a nitrogén-dioxid és szén-dioxid kibocsátási teszteket függetlenül attól, hogy dízel vagy benzin üzemű az adott jármű - írja az Automotive News Europe.

Kivágta a biztosítékot a német kormánynál a Volkswagen tegnapi bejelentése, amely szerint közel 800 ezer autójuk esetében a szén-dioxid-kibocsátási adatok sem stimmelnek. Ezért bejelentették, hogy átfogó vizsgálat alá vonják a cégcsoport több márkáját is. A német közlekedési miniszter, Alexander Dobrindt kijelentette: az összes jelenleg értékesített Volkswagen, Audi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés