Előfizetői tartalom

Musknak végül igaza lett: ilyen számokra nem számítottak a Teslától

Elon Musknak ismét igaza lett, a megfeszített munka eredményeként sikerült rekordszámú autót értékesítenie a Teslának. Összesen 95 200 darab Model 3, Model S és X került kiszállításra az ügyfelekhez a második negyedévben, amellyel sikerült az elemzői várakozásokat is felülmúlnia a vállalatnak. Ezzel fontos lépést tettek abba az irányba, hogy az amerikai elektromosautó-gyártó ismét nyereségesen működhessen a jövőben. A befektetők nagyon örülnek, valósággal kilőtt a Tesla árfolyama.

Rekordot döntött a TeslaA Tesla 95 200 autót szállított ki az ügyfeleinek 2019 második negyedévében, amely több mint 51 százalékos növekedést jelentett az első negyedévben produkált kiszállításokhoz képest. Ez egyben azt is jelentette, hogy az amerikai elektromosautó-gyártónak sikerült új rekordot beállítania az értékesítésben, a mostani szám ugyanis meghaladja az eddigi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés