FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Nagyon nehéz év vár a Volkswagenre - Meg kell duplázni az erőfeszítéseket

Portfolio
A Volkswagen közzétette előzetes 2018-as számait, amelyből kiderült, hogy a számos kihívás ellenére a németeknek sikerült több autót eladniuk globálisan és minden fontos soron felülmúlták a 2017-es üzleti évet. A cég vezére ugyanakkor figyelmeztetett is, a kulcspiacokon sokkal nehezebb dolguk lesz, mint tavaly és meg kell majd duplázni az erőfeszítéseket annak érdekében, hogy teljesülhessenek a kitűzött célok a 2019-es pénzügyi évre vonatkozóan.

A legfontosabb sarokszámokA Volkswagen csoport hivatalosan 2019. március 12-én teszi közzé a 2018-ra vonatkozó teljes pénzügyi beszámolóját, a vállalatcsoport ugyanakkor úgy döntött, hogy előzetesen ismerteti a legfontosabb sarokszámait: A Volkswagen csoport 10,9 millió autót értékesített globálisan, amely 1,1 százalékos növekedést jelentett 2017-hez képest A német...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés