Előfizetői tartalom

Nagyon viszik az új autókat Magyarországon - Ezek a legnépszerűbb márkák

MTI
|
Portfolio
Augusztusban 15 618 új személyautót helyeztek forgalomba Magyarországon, 21 százalékkal többet, mint egy évvel korábban. Ez egyben azt is jelentette, hogy az év első nyolc hónapjában 105 451 új gépkocsit adtak el, ami 10,1 százalékos növekedést jelentett az előző év azonos időszakához képest - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) és a Carinfo.hu a DataHouse adatai alapján.

Az MGE megerősítette, hogy az első nyolc hónap értékesítési számai nagyon közel vannak időarányosan a növekedési várakozásukhoz, így az év végére várt értékesítési volumen reálisnak, sőt inkább túlteljesíthetőnek látszik. Ezzel kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy a személygépjárművek esetében az idén összesen 160 ezer forgalomba helyezéssel számolt az MGE...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés