Előfizetői tartalom

Nálunk bádogterminál, Münchenben "saját autó" is jár az utasoknak

Portfolio
Miközben Budapest a fapados légitársaságok célpontjává, a lehető legkevesebb időt földön tölteni kívánó repülőgépek célpontjává vált, ahol a költségek csökkentése érdekében ülőhelyekkel is alig ellátott bádogdobozokban állva kell várakozni a be- és felszállás előtt, addig Münchenben akár "saját autó" is viheti az utast egészen a repülőgép lépcsőjéig.

Ez a szolgáltatás nem új a németországi repülőtereken, de eddig jellemzően a drágább jegyeket megvásárló és az ilyen szolgáltatást is megfizetni hajlandó ügyfelek rendelkezésére álltak olyan luxusautók, amik az adott régió autógyáraiból gördültek ki. Mostantól - egy ideig - alacsonyabb árfekvésben is elérhető ez a szolgáltatás, mégpedig a MINI-nek köszönhetően.Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés