Előfizetői tartalom

Rájárt a rúd a Teslára az elmúlt hetekben - Most egy jó hír érkezett

Portfolio
Közzétette a Tesla szokásos negyedéves gyártási és értékesítési adatait, így most már hivatalosan is megerősítést nyert, hogy az amerikai elektromosautó-gyártó nem tudta betartani korábbi ígéretét. A vállalat árfolyama az elmúlt hetek zuhanásai után mégis erősödik, a menedzsment ugyanis jelezte, az új modell, a Model 3 gyártása gyorsan fel fog pörögni és tartható a korábban megfogalmazott heti 5000 darabos gyártási cél.

A Tesla közzétette első negyedéves értékesítési adatait, amelyből kiderült, hogy rekordmennyiségű (29 980 darab) autót adtak el, amely közel 20 százalékos növekedést jelentett az előző év azonos időszakához képest. A negyedév során 11 730 darab Model S, 10 070 Model X és 8180 darab Model 3 került értékesítésre.A rekord eladással ugyanakkor most senki nem foglalkozik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés