Előfizetői tartalom

Recseg-ropog az iparág, az AutoWallis mégis válságálló növekedési sztorit és osztalékot ígér

Az évekig tartó szárnyalás után véget érhet a globális járműipar aranykora, a legújabb trendek pedig darabokra zúzhatják a hagyományos autógyártás és értékesítés bő száz éves üzleti modelljét. Az autóipari befektetésekre szakosodott nagyvállalat, az AutoWallis menedzsmentje mégis nagyon optimista, nemcsak egy növekedési sztorit ígér a befektetőknek, hanem osztalékfizetéssel is kecsegteti őket. A Budapesti Értéktőzsdén történő megjelenésről, a jövőbeli tervekről és a kihívásokról is beszélgettünk Székely Gáborral, a vállalat befektetési igazgatójával.

Portfolio-MAGE Járműipar 2019 Érdekel, hogy látják a szakemberek a magyar autóipar jövőjét? Jelentkezz még ma a Járműipar 2019 konferenciára! Információ és jelentkezés Hónapokig tartó előkészítő munka eredményeként február 7-e óta forognak az autóipari befektetésekre szakosodott nagyvállalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés