Előfizetői tartalom

Senki nem volt képes olyan bravúrra Európában, mint a Volvo

Portfolio
Januárban tovább csökkentek az autóeladások az Európai Unióban, amiért elsősorban még mindig a WLTP szigorodása volt a felelős. A meghatározó autópiacok kivétel nélkül gyengén teljesítettek, míg márkaszinten a legtöbb vezető autógyártónak csökkentek az eladásai. Természetesen voltak üde kivételek is, a MINI, a Seat és a Dacia növelni tudta eladásait, a legjobb teljesítmény pedig a Volvo nyújtotta.

Portfolio-MAGE Járműipar 2019 Érdekel, hogy látják a szakemberek az európai autópiac jövőjét? Jelentkezz még ma! Információ és jelentkezés Zsinórban ötödik hónapja esnek az eladásokAz EU-ban tovább csökkent az új autók értékesítése januárban, amely döntően még mindig azzal volt összefüggésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés