Előfizetői tartalom

Súlyos kritikát kapott a Tesla 3-as modellje

Portfolio
A sokak által mércének tartott, az autóvásárlók által kiemelten figyelt amerikai Consumer Reports magazin nem tudott értékelést adni a Tesla Model 3-nak, elsősorban a hosszú féktáv és a nehezen kezelhető vezérlőpanel miatt - írja a Bloomberg. A Tesla árfolyama a hétfői kereskedésben 5% feletti pluszban volt, a hír megjelenése után viszont visszavett a tempóból.

A 3-as modellt tesztelték, hogy 60 mérföld/órás sebességről milyen hosszú a féktávja. A 152 láb értékelésük szerint sokkal rosszabb, mint bármelyik, általuk korábban kipróbált autó. Azt is megjegyzi a Bloomberg, hogy 7 lábbal hosszabb ez esetben a féktáv, mint a Ford F-150 pick-up esetében. A magazin abban az esetben tartja vissza az autók ajánlását, ha egy autónak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés