Előfizetői tartalom

Teljes átalakulásra készül a Daimler - Három részre bontanák

Portfolio
A Daimler AG egy teljesen új vállalati struktúra tervét mutatta be csütörtökön, amelynek keretében három önálló vállalatra osztanák a buszgyártás, a személyautó-gyártás és a mobilitási szolgáltatások területén. Mindezt annak érdekében, hogy a vállalat időben megkezdje a felkészülést egy új korszakra, amelyben az önvezető járművek dominálnak.

Három önálló vállalatra bontanák a DaimlertA cégcsoport menedzsmentjének elmondása szerint három, jogilag teljesen független vállalat felállítását tervezik, így létrejöhet a Mercedes-Benz AG, a Daimler Truck AG és a Daimler Mobility AG a Daimler AG irányítása alatt. Természetesen a cégcsoport átalakításának a részeként megállapodás születik majd a szakszervezetek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés