Előfizetői tartalom

Véget érhet a Tesla-sztori - Musk eltüntetné a céget a tőzsdéről

Portfolio
Fontolgatom, hogy kivezetem a céget a tőzsdéről részvényenként 420 dolláros árfolyamon - posztolta ki először ezt az egyetlen mondatot Elon Musk Tesla-alapító, melynek hatására felrobbant a cég árfolyama. Ezt követően adott még némi információt Musk, hogy hogyan is oldaná meg a kivezetést. A cég vezérének mondataira felfüggesztették a társaság papírjainak kereskedését.

A kereskedés újraindulásáról külön cikkben számoltunk be:Kapcsolódó cikkünk2018.08.07Újra pörögnek a Tesla-részvények, tovább ment az árfolyamAz a bizonyos első mondatElon Musk, a Tesla alapító-vezére előszeretettel tesz olyan kijelentést, amivel felhívja magára a figyelmet. Ezt tette kedd este is magyar idő szerint 7 óra környékén, amikor csak egyetlen mondatot posztolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés