Előfizetői tartalom

Célzott hackertámadások sújtják a bankokat

Portfolio
Egyre célzottabb hackertámadásokkal, például kifejezetten pénzügyi területre specializálódott kiberbűnöző-csoportokkal kell megküzdeniük a bankoknak és vállalatoknak. A figyelem elterelését, vagy csak szándékosan kellemetlenséget okozó egyszerűbb, "retro" támadások kivédése mellett az adatlopás elleni védelem is egyre fontosabb lehet a pénzintézetek számára - hangzott el a Cisco sajtótájékoztatóján.

Célzott támadások A Cisco idei éves biztonsági jelentése szerint a rosszindulatú fenyegetések száma tavalyhoz képest majdnem ötödével nőtt, azonban az ennek is részét képező spamek (kéretlen üzenetek) száma 18 százalékkal csökkent. A támadások futószalagon készülnek, és egyre célzottabbak. A spamek között már akad olyan is, amelynél a kiberbűnözők tudják, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés