Címlapsztori lett Magyarország a külföldi sajtóban

2018. szeptember 12. 14:02    
nyomtatás
 
Az Európai Parlament szavazása nyomán a külföldi címlapokra került Magyarország: a CNN és a Bloomberg is topsztoriként kezeli az eseményt.


A CNN breaking news-ként hozta le az Európai Parlament szavazását: eljárás indult Magyarország ellen az uniós alapértékek megsértése miatt - írják.

Címlapsztori lett Magyarország a külföldi sajtóban


A Bloomberg topsztoriként kezeli a hírt, miszerint Orbán példa nélküli rendreutasítást kapott az EU-tól. És már véleménycikket is megjelentettek "Az EU szankciója visszafelé sülhet el" -címmel.

Címlapsztori lett Magyarország a külföldi sajtóban


A Reuters szintén írt tudósítást a szavazásról.

Címlapsztori lett Magyarország a külföldi sajtóban


És a Financial Times is a legfontosabb hírek között kezeli a szavazást.

Címlapsztori lett Magyarország a külföldi sajtóban

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium