Előfizetői tartalom

Csányi Sándor szingapúri alapja nagy tételben vette az OTP-t (2.)

Portfolio
Az OTP keddi tájékoztatása alapján Csányi Sándor szingapúri alapja, a Sertorius Global Opportunities Fund pénteken 200 000 darab OTP részvényt vásárolt, 1,98 milliárd forint értékben, az alap hétfőn tovább vette az OTP-t, a Sertorius hétfőn újabb 85 000 darab OTP részvényt vett. A társaság továbbá arról is tájékoztatta ma a befektetőket, hogy az OTP igazgatósági tagjai a vállalat kedvezményes részvényvásárlási programja keretében OTP részvényeket kaptak pénteken.

Csányi Sándor szingapúri alapja tovább vette az OTP-tAz OTP kedden arról tájékoztatta a befektetőket, hogy dr. Csányi Sándor szingapúri alapja, a Sertorius Global Opportunities Fund 2018. június 15-én 200 000 darab OTP törzsrészvényt vásárolt, 9946 forintos átlagáron. A tranzakció összértéke 1,98 milliárd forint volt, a pénteki forgalom 12,2 százalékát adta a szingapúri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés