Előfizetői tartalom

Csendben óriási átalakulás zajlik az energiaszektorban

Portfolio
Más iparágakhoz képest némi késéssel ugyan, de az energiaszektort is elérte a digitális transzformáció. A folyamat ugyan nem a közelmúltban kezdődött, az 1980-as évek óta már biztosan tart, a most megfigyelhető átalakulás azonban kiterjedtségében, hatásában messze felülmúlja a korábbiakat - mondta el Mező Csaba, a Deloitte Zrt. partnere "Digitális transzformáció az energiaszektorban" című nyitóelőadásában a Portfolio Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2018 konferencián. A transzformáció olyan gyors és olyan mélyreható, hogy egyebek mellett a stratégiai tervezést is alapvetően átalakítja, így a helyzetelemzések régi kérdései helyett újak merültek fel.

2018. június 07. 15:42 Megosztás Napelem mint nyugdíj-kiegészítés, avagy milyen lesz a jövő magyar energiaellátása? A magyar energiaellátás jövőjével kapcsolatban számos kérdés vetül fel; folytatódhat-e a megújulók terjedésének jelenlegi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés