Előfizetői tartalom

Csináljatok már egy elektromos autót, ami olyan jó, mint egy Tesla, csak kevesebbe kerül!

Portfolio
A német gazdasági miniszter a Bildnek adott nyilatkozatában kiemelte, hogy a német autógyártóknak jelentős beruházásokat kell végrehajtania az elektromos autózás és az akkumulátor előállító létesítmények kifejlesztése terén. Peter Altmaier hatótáv terén a Teslát állította követendő példának a német autógyárak elé, azonban a gazdasági miniszter szerint az ország autógyártóinak mindezt alacsonyabb költségek mellett kell megvalósítania.

Peter Altmaier szerint a német autógyáraknak jelentős összegeket kell befektetniük az elektromos autó technológiákba, továbbá az akkumulátor előállítás terén is beruházások szükségesek, mivel a több millió elektromos akkumulátor iránti várható kereslet érdemben javíthatná a cégek jövedelmezőségét. A német gazdasági miniszter a Bildnek adott nyilatkozatában kiemelte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés