Előfizetői tartalom

Csődbe ment az ikonikus hangszergyártó

Portfolio
Februárban már írtunk róla, hogy fogy a levegő az ikonikus hangszergyártó körül és a Gibson komoly nehézségekkel néz szembe, kedden azonban a gitárrajongók legnagyobb bánatára a társaság végül valóban csődbe ment, a Gibson a csődvédelem mellett tovább folytatja működését és a cég a későbbiekben elsődlegesen a gitárkészítésre fókuszál majd.

A jövő zenéjeSokakban felmerült a gondolat, hogy napjainkban a fogyasztók egyre több lehetőség és hobbi közül választhatnak, és ezzel párhuzamosan a gitárok halványuló népszerűsége vezethetett el végül a Gibson csődjéhez is, a kérdést közelebbről megvizsgálva ugyanakkor látható, hogy valójában más okok is szerepet játszottak a Gibson csődjében. Tavaly az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés