Csökkentette a Magyar Telekom célárát az HSBC

2018. december 6. 08:32  english version   
nyomtatás
 
Az HSBC 570 forintról 535 forintra csökkentette a Magyar Telekomra vonatkozó célárfolyamát, a vételi ajánlás fenntartása mellett. Az HSBC új célára 18 százalékkal magasabb, mint a részvény szerdai záróára.

Kereskedés Magyar Telekom-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • Az HSBC 570 forintról 535 forintra vágta vissza a Magyar Telekom célárát, az új célár 18 százalékkal magasabb, mint a részvény szerdai záróára.
  • A bankház ajánlása továbbra is vétel.
  • A Reuters adatbázisa alapján 4 elemző vételre, 4 tartásra, 2 elemző pedig eladásra ajánlja a Magyar Telekom részvényeit.
  • Az elemzői célárak átlaga 491 forint, ami 8,6 százalékkal magasabb, mint a részvény szerdai záróára.

Csökkentette a Magyar Telekom célárát az HSBC


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

2019-ben nyit a Bábolna Strand- és Termálfürdő (x)

Az épülő fürdő üzemeltetésére pályázatot írt ki az önkormányzat. 

Sokat spórolhatnak a cégek magán-egészség biztosítással (x)

Hogyan lehet csökkenteni a betegszabadságok miatti veszteséget? 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Pricing Specialist
Tőzsdei adatszolgáltatás Üzletágvezető
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium