Előfizetői tartalom

Csúcson az amerikai tőzsdék - Mi jöhet most?

Portfolio
A múlt héten a Dow és az S&P500 is új történelmi csúcsra emelkedett, a kockázatok ellenére a piaci szereplők egy része továbbra is optimista, a befektetők más része azonban ismét az év elejéhez hasonló, részvénypiaci korrekciót vár. Az elemzők is megosztottak, a Jefferies szakértője szerint bár valóban húzhatók párhuzamok a februári, amerikai részvénypiaci korrekcióval, azonban egyelőre nem időszerű a short pozíciók nyitása, az Asbury Research elemzője viszont sokkal pesszimistább, aki akár egy nagyobb esést is elképzelhetőnek tart a tengerentúli tőzsdéken.

A Jefferies elemzője szerint egyelőre nem kell korrekciótól tartaniA múlt héten ismét új csúcsokra emelkedtek a tengerentúli tőzsdék, a Dow Jones és az S&P500 is történelmi csúcsain zárt be, bár a befektetők egy része továbbra is optimista, a piaci szereplők másik része már a februárihoz hasonló részvénypiaci korrekciót várja. Az év eleji esés és a jelenlegi részvénypiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés