Csúcsot döntött a Nasdaq Percről-percre

2018. július 13. 22:01    
nyomtatás
 
A vegyes érzelmekkel induló gyorsjelentési szezon nem vette el a befektetők kedvét, emelkedésekkel zártak az irányadó amerikai indexek, a Nasdaq csúcsot döntött.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Új csúcson a Nasdaq 2018.07.13 22:01

Mérsékelt emelkedésekkel zártak az amerikai indexek, a Dow 0,4 százalékot erősödött és ezzel ismét 25 ezer pont fölé került. Az S&P 500 0,1 százalékkal araszolt felfelé és bár a Nasdaq kevesebb mint 0,1 százalékot emelkedett, ez is elég volt ahhoz, hogy új csúcson zárjon.

Második hete esik az olajár 2018.07.13 21:07

Hiába emelkedett pénteken közel 1 százalékot az olaj árfolyama, így is jelentős, közel 4 százalékos eséssel fejezte be a hetet a WTI. Második hete esik az olajár.

tovább a cikkhez...

4 hónapos csúcson járt az S&P 2018.07.13 19:18

A Dow 0,4 a Nasdaq 0,1, az S&P 500 pedig 0,2 százalékot erősödött a mai kereskedésben. Az energiaszektor felülteljesítő ma az olajár emelkedésének köszönhetően.

A bankok gyorsjelentéseivel megkezdődött a negyedéves jelentési szezon az Egyesült Államokban. Három nagy amerikai bank: a Citigroup, a JP Morgan és a Wells Fargo is közzétette az április-júniusi időszakra vonatkozó számait.

A vártnál 3,8%-kal magasabb bevétellel és 3,2%-kal magasabb egy részvényre jutó eredménnyel nyitotta ma, az amerikai tőzsdék nyitása előtt a gyorsjelentési szezont a JP Morgan. A nagybank ezzel jelentősen felülmúlta a második negyedévben egy évvel korábbi teljesítményét is.

Gyengén teljesített viszont a Wells Fargo: a várt 21,76 milliárd dolláros negyedéves bevétel helyett alig 21,55 milliárd dollárt teljesített, miközben az egy részvényre jutó eredményük (EPS) 98 cent volt a várt 1,12 dollár helyett.

Vegyesen sikerült a Citigroup negyedéve: a várttól elmaradó bevételi szint mellett a várakozásnál magasabb egy részvényre jutó eredménnyel zárta a második negyedévet a Citigroup.

A JP Morgan árfolyama 0,1 százalékot emelkedett, a Wells Fargo 1,1, a Citigroup 1,7 százalékot esett.

4 hónapos csúcson járt az S&P

Vegyes számok a Citigrouptól 2018.07.13 14:07

A várttól elmaradó bevételi szint mellett a várakozásnál magasabb egy részvényre jutó eredménnyel zárta a második negyedévet a Citigroup. A nyitás előtti kereskedésben 0,1%-os csökkenést mutat a részvényárfolyam.

tovább a cikkhez...

Gyengén teljesített a Wells Fargo 2018.07.13 14:03

A várt 21,76 milliárd dolláros negyedéves bevétel helyett a Wells Fargo alig 21,55 milliárd dollárt teljesített, miközben az egy részvényre jutó eredményük (EPS) 98 cent volt a várt 1,12 dollár helyett. A nyitás előtti kereskedésben 2%-ot esett a bank részvényeinek árfolyama, idén eddig 8%-os mínuszt mutatnak a papírok.

tovább a cikkhez...

Jól indult a gyorsjelentési szezon Amerikában 2018.07.13 13:10

A vártnál 3,8%-kal magasabb bevétellel és 3,2%-kal magasabb egy részvényre jutó eredménnyel nyitotta a gyorsjelentési szezont az USA-ban a JP Morgan. A nagybank ezzel jelentősen felülmúlta a második negyedévben egy évvel korábbi teljesítményét is. A nyitás előtti kereskedésben 0,7%-os emelkedést mutat az árfolyam.

tovább a cikkhez...

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Új rendszerben kell számlaadatokat küldeni a NAV-nak (x)

Ingyenes számlázó program is segíti a vállalkozásokat. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium