Előfizetői tartalom

Devizahiteles csomag: akkor most hol is tartunk?

Portfolio
Legalább egy tucat fontos nyilatkozat hangzott el Rogán Antal múlt heti ultimátuma óta a devizahitelek sorsával kapcsolatban. Orbán Viktortól Gyuris Dánielig, Csányi Sándortól Patai Mihályig és Matolcsy Györgytől Surányi Györgyig sokan megszólaltak az ügyben. Mi minden hangzott el az elmúlt tíz napban? Az elmondottak alapján valamelyest a devizahiteles csomaghoz is közelebb kerülhetünk, bár ez csak novemberben nyerheti el végleges formáját. Íme a lényeg, ezúttal kommentár nélkül.

1. Rogán Antal, szeptember 5., csütörtök (FIDESZ-KDNP frakcióülés utáni sajtótájékoztató) Felszólítják a bankokat, hogy november 1-jéig javítsák ki a devizahitelek hibáit, módosítsák a szerződéseket az ügyfelek javára. Különben felhatalmazzák a kabinetet, hogy megoldási javaslatát terjessze be a parlament elé, amely még idén dönteni fog. A kormány a devizaalapú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés