Előfizetői tartalom

Digitális éttermet működtető cég jön a magyar tőzsdére

Portfolio
Újabb magyar startup jelenik meg a BÉT Xtend piacán. A digitális megoldásokra nagyban támaszkodó "Kajahu" éttermet működtető Cyberg Corp. (Cybergastro) részvényeit a holnapi nappal regisztrálja a BÉT a kis-és középvállalatokat célzó Xtend piacon. Új részvények kibocsátására nem kerül sor egyelőre - közölte a cég, amely épp most kezd egy ambiciózus nemzetközi terjeszkedésbe. A Cyberg most közzétette az információs dokumentumát, amelyből kiderül, hogy a bevételek növekednek és tavaly EBITDA-szinten nyereséget tudott felmutatni az egyenlőre egy éttermet működtető vállalat.

2018. május 23.-a nagy nap volt a Cyberg Corp. (ma még Cybergastro) életében. A közgyűlés határozott arról, hogy nyilvánosan működő részvénytársasággá alakulnak és a már korábban zárt körben kibocsátott 2,813 millió darab törzsrészvényüket a BÉT Xtend piacán regisztrálják. Ennek most jött el a napja.Holnap lesz a nagy napA BÉT mai határozatában közölte, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés