Előfizetői tartalom

Drámai a helyzet az Opelnél, átverték a franciákat!

Portfolio
Azt eddig is tudtuk, hogy az Opel nincsen túl jó állapotban, hiszen miután a General Motorstól a francia PSA megvásárolta a német céget, a francia vállalat vezérigazgatója november elején azt mondta, hogy az Opel drámai állapotban van, most azonban úgy tűnik, olyan rossz a helyzet a németeknél, hogy a PSA a vételár egy részét visszakérné a GM-től.

A Reuters úgy tudja, hogy a francia autógyártó az 1,3 milliárd eurós vételár közel felét szeretné visszakapni az amerikaiaktól, mivel azzal szembesült, hogy az Opelek károsanyag-kibocsátása a következő évekre tervezett fejlesztések mellett jóval magasabb lesz, mint amire szükség lenne ahhoz, hogy a szigorodó károsanyag-kibocsátási szabályoknak megfeleljen az Opel, és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés