Előfizetői tartalom

Durva párhuzamot vontak a Tesla és a Lehman Brothers között

Portfolio
David Einhorn, az ismert befektető a Lehman Brothers és a Tesla közötti aggasztó párhuzamokra hívta fel a piaci szereplők figyelmét, a guru szerint Elon Musk továbbra is elkendőzi az elektromos autógyártó problémáit, azonban a Tesla vezérének az utóbbi időszak során látott, instabil viselkedése arra utal, hogy Musk is érzi, hogy hamarosan eljöhet az igazság pillanata.

Tesla, Lehman és az aggasztó párhuzamokA Greenlight Capital vezére, aki már a Lehman Brothers 2008-as csődje előtt figyelmeztette a piaci szereplőket a pénzintézet alultőkésítettségére, most arra hívta fel a befektetők figyelmét, hogy a Tesla hasonló úton halad előre. David Einhorn az elektromos autógyártó és a Lehman Brothers közötti hasonlóságat emelte ki, miután Einhorn...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés