Előfizetői tartalom

A gyógyszerhamisítás nagyobb buli, mint a drog- és a fegyverkereskedelem

Az illegális gyógyszer-kereskedelem növekedése globális, egyre nagyobb üzlet mind a fejlett, mind e feltörekvő országokban - fejtette ki a Portfolio-nak adott interjújában Kontor Csaba. Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviseletének egészségügyi szakdiplomatája szerint az illegális készítmények, vagy az engedély nélküli csodaszerek veszélyt jelentenek az emberek egészségére, ezért nem mindegy, honnan vásárolunk. Arról is beszélt lapunknak a szakember, hogy a 2019-től, hamisítás terén életbe lépő szigorítás talán túl erősre is sikeredett.

Portfolio-MAGYOSZ Gyógyszeripar 2016 Kontor Csaba előadóként vesz részt a Portfolio-MAGYOSZ Gyógyszeripar 2016 című konferencián. Még nem késő jelentkezni! Információ és jelentkezés Portfolio: Miért kell félnünk a hamis gyógyszerektől? Mindegyik hamis gyógyszertől tartanunk kell? Egyáltalán mikor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés