Közel 1,7 milliárd forint értékben vásárolt vissza saját részvényeket a Richter

2018. december 7. 16:26    
nyomtatás
 
Tovább vásárolta a saját részvényeit a Richter, a társaság csütörtökön 20 000 darab részvényt vásárolt vissza a Budapesti Értéktőzsdén, a cég az elmúlt napok során közel 1,7 milliárd forint értékben vásárolt vissza részvényeket.

Kereskedés Richter-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A Richter november 26-án jelentette be, hogy a társaság maximum 300 000 darab saját részvény vásárlására adott megbízást a Budapesti Értéktőzsdén, a részvényeket a Richter a munkavállalói értékpapír-juttatási programjához kívánja felhasználni. Az elmúlt napokban a Richter folyamatosan vásárolta vissza a részvényeit, a társaság ma bejelentette, hogy csütörtökön újabb 20 ezer darab saját részvényt vásárolt.

A Richter eddig 300 ezer darab saját részvényt vásárolt vissza, a vásárlásokkal a társaság érdemben segíthette az árfolyam emelkedését az elmúlt napok folyamán.

A csütörtöki, 20 ezer darabos részvényvisszavásárlással a Richter a november 26- án adott megbízását teljesítettnek tekinti. A részvényvisszavásárlások után a társaság saját részvény állománya 2018. december 6-án 373 656 darab, míg csoportszinten 379 156 darab.

Közel 1,7 milliárd forint értékben vásárolt vissza saját részvényeket a RichterA Richter árfolyama az év első felében nagyot esett, majd hónapokon át tartó oldalazás után a részvény az elmúlt napok során ismét emelkedni kezdett, a csütörtöki kereskedésben irányadó negatív részvénypiaci hangulattal párhuzamosan a Richter árfolyama is nagyot esett, míg a hét utolsó napján a részvény ismét emelkedéssel próbálkozott meg. Az árfolyam idén közel 18 százalékkal került lejjebb, míg a Richter az elmúlt egy évben közel 13 százalékkal került lejjebb.

Közel 1,7 milliárd forint értékben vásárolt vissza saját részvényeket a Richter

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Pricing Specialist
Tőzsdei adatszolgáltatás Üzletágvezető
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium