Előfizetői tartalom

Még a legpesszimistább várakozásokat is alulmúlta a Richter

Portfolio
A fontosabb eredménysorokon, az összes árbevételt, a bruttó fedezetet vagy az üzleti tevékenység eredményét tekintve nagyjából a vártnak megfelelő számokat publikált ma hajnalban a Richter, az adózott eredmény viszont alaposan elmaradt attól, amit az elemzők vártak. Az árbevétel és az üzemi eredmény szépen bővült, a profit meredek visszaeséséért elsősorban a pénzügyi soron devizaátértékelés miatt jelentkező veszteség okolható.

A jelentés főbb pontjai: a hazai forgalom lényegében stagnált növekedett azonban a kínai és az orosz forgalom is nőtt az üzleti eredmény a növekvő árbevételnek köszönhetően a pénzügyi soron 8,4 milliárd forintos veszteségről számolt be a társaság az adózott eredmény 70,3 százalékkal csökkentVegyes számokAz előzetesen közzétett múlt hét csütörtöki időponttal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés