Előfizetői tartalom

Egy befektetés, amivel beszállhatsz az autóipari forradalomba

Portfolio
Egy kanadai befektetési alap létrehozza a világ első "jövő autója" tőzsdén kereskedett alapot, vagyis azok, akik a jövő autóiparába kívánnak befektetni, hamarosan úgy tehetik ezt meg, hogy nem kell közelebbi ismeretekkel rendelkezniük az iparágról. Az "Evolve Funds Automobile Innovation Index ETF" számos, az elektromos jármű szektorba tartozó, illetve az önvezető és egyéb intelligens technológiák fejlesztésében érdekelt különféle céget, de akkumulátorokat, energiatároló rendszereket, illetve félvezetőket gyártó vállalatokat is magába foglal.

Az alap 32, egyformán súlyozott részvénnyel indul, köztük például olyan autóipari beszállítókkal, mint a Delphi, félvezető-gyártókkal, mint az Infineon és az Nvidia, avagy a hidrogén üzemanyagcellát gyártó Plug Power és az ipari elemeket, akkumulátorokat gyártó EnerSys. Az alap természetesen az alternatív technológiák terén leginkább aktív autógyártók részvényeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés