Előfizetői tartalom

Egy egyszerű kérdés, amiből Elon Musk azonnal tudja, ha hazudnak az álláskeresők

Portfolio
Elon Musk egyetlen kérdést tesz fel a Teslához jelentkezőknek, amiből azonnal képes megállapítani, hogy hazudik-e az álláskereső. A Musk által feltett kérdés képes pontosan lemérni, hogy a jelentkező eddigi karrierje során milyen problémákkal szembesült és az álláskereső milyen módszerek és stratégiák segítségével jutott el végül a feleadat megoldásához.

A munkát keresők egy része sokszor nem mond igazat az álláskeresés során, a Tesla vezére azonban egyetlen jól irányzott kérdéssel kideríti, hogy blöfföl-e a leendő munkatárs, Elon Musk egy egyszerű kérdést tesz fel a kiválasztás során, amelynek segítségével rögtön világossá válik, hogy a jelölt valóban az igazat mondja-e. Musk ilyenkor azt a kérdést szegezi neki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés