Egy évig nem adja el részvényeit a Megakrán menedzsmentje

2018. december 6. 12:02    
nyomtatás
 
A Megakrán csütörtökön bejelentette, hogy a társaság igazgatóságának elnöke és a cég felügyelőbizottsági elnöke kötelezettséget vállalt arra, hogy meglévő Megakrán részvényeiket a társaság BÉT Xtend piacára való bevezetésétől számított egyéves időszakig nem értékesítik, néhány eset azonban kivételt jelent.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A Megakrán csütörtökön arról tájékoztatta a piaci szereplőket, hogy hogy Langmáhr Tamás az igazgatóság elnöke és Vitkovics Péter a felügyelőbizottság elnöke kötelezettséget vállaltak arra, hogy meglévő részvényeiket a társaság törzsrészvényeinek a BÉT Xtend piacára történő bevezetésétől számított 1 éves időszakig (Lock Up Periódus) az alábbi esetek kivételével nem értékesítik.

Langmáhr Tamás jogosult a Lock-Up Periódus során részvényeit vagy azok egy részét (amelyik alkalmazandó) értékesíteni az alábbi esetekben:
  • amennyiben: (i) olyan részét értékesíti részvényeinek, amellyel 50 százalék + 1 szavazattal bíró tulajdonos marad a kibocsátóban; és (ii) az ilyen értékesítés részvényenkénti ára megegyezik vagy meghaladja a 3 702 forintos vételárat; vagy
  • amennyiben részvényei kapcsán a Tpt. szerinti nyilvános vételi ajánlat érkezik.


Vitkovics Péter részvényes jogosult a Lock-Up Periódus során részvényeit vagy annak egy részét (amelyik alkalmazandó) értékesíteni az alábbi esetekben:
  • amennyiben: (i) legfeljebb 6 000 darab törzsrészvényt értékesít; és (ii) az ilyen értékesítés részvényenkénti ára meghaladja a 3 702 forintos vételárat vételárat; vagy
  • amennyiben részvényei kapcsán a Tpt. szerinti nyilvános vételi ajánlat érkezik.


A Megakrán részvényeivel december 4-én kezdődött meg a kereskedés a BÉT Xtend piacán, a speciális emeléstechnikai és gépsortelepítési feladatokat, valamint több, szorosan ehhez a tevékenységekhez kötődő kiegészítő szolgáltatást nyújtó Megakrán folyamatos beruházások, szervezeti átalakítás és innovatív fejlesztések révén vált tőzsdeérett vállalattá. A cég ügyfélkörét jellemzően az elektronikai, az élelmiszeripari, a gyógyszeripari és az energetikai szektorból érkező iparvállalatok alkotják. A vállalat a tőkeági finanszírozás segítségével további fejlesztéseket, kapacitásbővítést, piaci terjeszkedést kíván megvalósítani.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

2019-ben nyit a Bábolna Strand- és Termálfürdő (x)

Az épülő fürdő üzemeltetésére pályázatot írt ki az önkormányzat. 

Sokat spórolhatnak a cégek magán-egészség biztosítással (x)

Hogyan lehet csökkenteni a betegszabadságok miatti veszteséget? 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Pricing Specialist
Tőzsdei adatszolgáltatás Üzletágvezető
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium