Előfizetői tartalom

Egy kínai világcég európai büszkesége lett az ismert magyar márka

Portfolio
Ahogy 2017-ben, úgy tavaly novemberben is a Business & Finance Summit pénzügyi-szakmai konferencia keretében kaptak elismerést a hazai vállalati szféra legkiemelkedőbb pénzügyi-gazdasági vezetői. Ezen a konferencián kerül átadásra a "CFO of the Year" díj is, amit az év legkiemelkedőbbnek ítélt pénzügyi-gazdasági vezetője - idén Tordai Péter, az E2 Hungary pénzügyi vezetője (interjúnk vele itt olvasható) - kapott, és a szakmai zsűri ugyanekkor díjazta a díjra esélyes jelöltek közül a legkiemelkedőbbeket a "CFO Master" címmel. A díj egyik új birtokosával, Hegedűs Istvánnal, a BorsodChem Zrt. CFO-jával beszélgettünk, aki elmondta: hosszú évek vesztesége után jött el a fordulat a társaságnál, így mára bőven másfél milliárd euró éves árbevételt és 400 millió euró feletti adózás utáni eredményt sikerült elérniük.

Mit jelent az Ön számára "CFO Master" jelölés? Úgy érzem, Tordai Péter személyében méltó jelölt kapta a díjat, de számomra az esélyesek közé bekerülni is nagy megtiszteltetés volt, különös tekintettel a jelöltek személyére. Már közöttük lenni önmagában is felér egy komoly szakmai elismeréssel. Tekintettel arra, hogy tekintélyes, prémium kategóriás pénzügyszakmai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés