Előfizetői tartalom

Egy lépéssel közelebb a Wallis a tőzsdére lépéshez

Portfolio
Egy Altera-részvényes sem fogadta el a Wallis kötelező vételi ajánlatát, viszont a kisebbségi részvénycsomag megszerzésére vonatkozó szerződés hatályba lépett, így az Alterában 25 százalékot meghaladó részesedése lett a Wallis Asset Managementnek. Jöhet a tőkeemelés, amivel a Wallis négy vállalata bekerül az Altera alá.

A nyilvános vételi ajánlat elfogadására nyitva álló határidő 2018. június 6-án 10.00 órakor kezdődött és 2018. június 9-én 10.00 órakor lejárt. Az elfogadásra nyitva álló határidőben nem érkezett az ajánlatban megjelölt elfogadó nyilatkozat sem az "A" sorozatú szavazatelsőbbségi részvény, sem a "B" sorozatú osztalékelsőbbségi részvény, sem a "C" sorozatú törzsrészvény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés