Előfizetői tartalom

Egyesül a Konzum és az Opus

Portfolio
Döntött a Konzum igazgatósága: megkezdik azokat az előkészítő munkálatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a vállalat egyesülhessen az Opusszal. A tervezett fúzió, amely egyedülálló a Budapesti Értéktőzsde történetében, Mészáros Lőrinc semmilyen más tőzsdei érdekeltségét nem érinti. A folyamatok lezárására, amelynek eredményeként Magyarország legnagyobb és legtőkeerősebb befektetési holdingja jöhet létre, legkésőbb 2019. március 31-ig sort kell keríteni.

Az első fúzió a magyar tőzsdénÚj időszámítás kezdődhet az Opus Global és a Konzum működésében, miután a társaságok igazgatósága a mai napon bejelentette, hogy a vállalatok fúziójára készül. A tervezett egyesülés nem csupán a részvényesek szempontjából jelentős, hanem a Budapesti Értéktőzsde fejlődéstörténetében is mindeddig példa nélkül álló. A társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés