Élelmiszeripari megrendeléseket kapott az OTT-One

2019. február 14. 09:01    
nyomtatás
 
Az OTT-One szerdán bejelentette, hogy a társaság szerdán szerződést írt alá a Green Tech Innováció Zrt-vel és az Integratechnology Kft-vel, a megrendelések értéke 214,2 millió forint volt.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • Az OTT-One szerdán bejelentette, hogy a társaság szerződést kötött a Green Tech Innováció Zrt-vel, a 2019. február 13-án aláírt szerződéssel az élelmiszeripari "SmartMetering" rendszerhez kapcsolódó szenzorsziget hardver fejlesztését és leszállítását rendelte meg a cég az OTT-One-tól. A megrendelés nettó értéke 142 700 000 forint.
  • A társaság mindemellett arról is tájékoztatta a piaci szereplőket, hogy az OTT-One 2019. február 13-án szerződést kötött az Integratechnology Kft-vel. A szerződéssel az élelmiszeripari "SmartMetering" rendszerhez kapcsolódó alacsony szintű szoftver algoritmusok és komponensek fejlesztését és leszállítását rendelte meg a cég az OTT-One-tól. A megrendelés nettó értéke 71 500 000 forint.
  • Az OTT-One árfolyama a csütörtöki piacnyitás után 4,9 százalékkal került feljebb, míg a társaság részvényei idén 4,8 százalékkal kerültek lejjebb.

Élelmiszeripari megrendeléseket kapott az OTT-One


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium