Előfizetői tartalom

Elfogyott a lendület - Nagyot esett az Opus és a Konzum

Portfolio
Az Opus és a Konzum árfolyama az elmúlt napokban hatalmasat emelkedett, miután több fontos bejelentés és nyilatkozat is napvilágot látott a cégek jövője szempontjából. A pozitív hírek és jelentős emelkedés után azonban egyelőre úgy tűnik, hogy elfogyott a lendület, a Konzum és az Opus árfolyama nagyot esett ma, a társaságok grafikonjait megvizsgálva megnéztük, hogy milyen technikai szintekre érdemes figyelni a későbbiekben, amennyiben a lejtmenet folytatódik.

Több fontos bejelentés is érkezettAz elmúlt hét folyamán nagyot emelkedett a Konzum és az Opus árfolyama is, az elmúlt időszakban több fontos bejelentés és nyilatkozat is érkezett, amelyek érdemben támogatták a Konzum és az Opus árfolyamának emelkedését. Nemrég jelentették be, hogy a Konzum és az Opus közgyűlésein is hamarosan támogató döntés születhet a két cég közötti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés