Előfizetői tartalom

Elfogyott a vevők ereje a magyar tőzsdén

Portfolio
A tengerentúli és a távol-keleti börzék emelkedése után az európai részvényindexek felpattantak a hét második napján, miután a piaci szereplők a kereskedelmi háborús aggodalmak helyett a vállalati gyorsjelentési szezon eredményeire fókuszáltak. A kedvező részvénypiaci hangulat ellenére a magyar tőzsdén elfogyott a vevők ereje, a BUX index az elmúlt napok emelkedése után lefordult, a hazai blue chipek pedig vegyesen teljesítenek, nagyot esett ma a Richter, a Magyar Telekom esetében azonban a vevők diktálták az ütemet.

2018. augusztus 07. 17:21 Megosztás Elfogyott a vevők ereje a magyar tőzsdén, eséssel zárt a BUX Eséssel zárta a hét második napját a magyar tőzsde, a BUX index 7,2 milliárd forintos forgalom és 172 pontos esés mellett közel 0,5 százalékkal került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés