Előfizetői tartalom

Elkeseredett csata folyik az amerikai óriásért

Portfolio
Újabb fejlemény látott napvilágot a Sprint Nextel felvásárlásával kapcsolatban, miszerint a SoftBank megemelte a korábbi, 20,1 milliárd dolláros ajánlatát, így immár 21,6 milliárd dollárt sem sajnálna az amerikai távközlési szolgáltatóért. A japán társaság nem titkolt célja a tranzakcióval, hogy növelje részesedését az amerikai piacon. A hírre a japán társaság részvényei közel 10 százalékot raliztak a tokiói börzén.

Hasonló témákról is szó esik a június 12-i Portfolio.hu-HVCA éves iparági konferencián, ahol előadást tart Soros György. Regisztráljon Ön is! Biztosra menne a SoftBank Úgy látszik, igen komolyan gondolja az amerikai terjeszkedést a SoftBank, ugyanis megemelte a tengerentúli távközlési piac harmadik legnagyobb szereplőjére, a Sprint Nextelre adott ajánlatát. Ennek fényében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés