Előfizetői tartalom

Elmaradt a felpattanás az európai tőzsdéken

Portfolio
Kezd eldurvulni a kereskedelmi háború, miközben az elmúlt hónapokban már egyfajta megállapodás körvonalazódott az Egyesült Államok és Kína között, a múlt héten Donald Trump újabb, több százmilliárd dollárnyi kínai árut érintő büntetővámot helyezett kilátásba, amire Kína válaszlépésekkel felelhet, főként ennek tudható be, hogy az elmúlt napokban elkezdődött esés tegnap begyorsult. Ma a vezető európai tőzsdéken már mérsékelt emelkedés látszik, a következő napok a nagy esés utáni iránykereséssel telhetnek.

2019. augusztus 06. 17:12 Megosztás Elmaradt a felpattanás Valamelyest megnyugodtak a kedélyek a tegnapi nagy tőzsdei esés után, de összességében több vezető európai részvényindexnél is folytatódott az esés. Nap elején még úgy tűnt, hogy a rövid...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés