Előfizetői tartalom

Eltűnt az automata az irodai folyosóról? Akkor valószínűleg feketén működött

MTI
Már nemcsak az élelmiszert árusító automaták adatait kell bejelenteni az adóhivatalnál, hanem szolgáltatástól és árucikktől függetlenül minden ilyen berendezést, az üzemeltetők már több mint 29 ezer automatát regisztráltak, ezekből több mint 6100 parkoló automata - tájékoztatta Izer Norbert adóügyekért felelős államtitkár az MTI-t.

Bár az eredeti határidő június 30-a volt, a Pénzügyminisztérium további egy hónap szankciómentes időszakot hagyott az üzemeltetőknek a regisztrációra - emlékeztetett az államtitkár. Közölte: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) már megkezdte az ellenőrzéseket. A revizorok azt vizsgálják, hogy az érintettek bejelentették-e automatáikat az adóhivatalnál. A mulasztók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés