Előfizetői tartalom

Emeletes vonatok állnak forgalomba Magyarországon

MTI
Kétemeletes motorvonatok jelenhetnek meg Magyarországon 2019 végén; a járműveket fehérorosz-magyar együttműködésben építik: a Stadler svájci vállalat részben Minszkben, részben pedig Szolnokon, majd Dunakeszin állít majd elő 19 ilyen motorvonatot - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn minszki sajtótájékoztatóján, miután tárgyalt fehérorosz kollégájával, Uladzimir Makejjel.

A külgazdasági és külügyminiszter három gazdasági együttműködési projektről számolt be a kollégájával közösen tartott minszki sajtótájékoztatóján: A legnagyobb magyar gyógyszeripari vállalat, a Richter dinamikusan bővülő piaci részesedéssel rendelkezik Fehéroroszországban, és a vállalat további lépéseket fog tenni, hogy növelje a részesedését. Másrészt Mogiljevben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés