Előfizetői tartalom

Eséssel zárta a keddi kereskedést a BUX

Portfolio
Vegyesen zárták a keddi kereskedést az ázsiai tőzsdék, miután a piaci szereplok kivártak az amerikai időközi választások felé közeledve, az irányadó európai részvényindexek esnek ma, míg a magyar tőzsde a jelentős hétfői emelkedése után iránykereséssel indította a napot, a keddi piacnyitástól távolodva a BUX lefordult, és a hazai részvényindex a keddi kereskedés második felében sem talált magára. A BUX végül 0,3 százalékos eséssel zárta a napot, míg a hazai blue chipek közül a legjobban a Magyar Telekom teljesített, a társaság holnapi gyorsjelentése előtt.

2018. november 06. 17:19 Megosztás Eséssel zárta a keddi napot a magyar tőzsde A keddi napot bár emelkedéssel indította a magyar tőzsde, a délelőtt második felében a hazai részvényindex előző napi záróértéke alá került, és a mérsékelt mínuszok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés