Előfizetői tartalom

Minimális emelkedéssel fejezte be a napot a magyar tőzsde

Portfolio
Estek az európai tőzsdék a hét utolsó napján, a folytatódó Fed-kamatemelések lehetősége által borússá vált részvénypiaci hangulatra további árnyékot vetett Donald Trump nyilatkozata is, miután az elnök kilátásba helyezte, hogy csak abban az esetben hajlandó aláírni a költségvetést, ha cserébe megkapja azt az ötmilliárd dollárt, amely a mexikói határra tervezett kerítés megépítéséhez szükséges. A borús részvénypiaci hangulatban a magyar tőzsde is esett, bár a pénteki piaczárásra a BUX az esés nagy részét ledolgozta, a hazai részvényindex minimális mínuszban zárta a hét utolsó napját.

2018. december 21. 17:18 Megosztás Minimális eséssel zárta a pénteki napot a BUX A pénteki nap első felének esését a zárásra nagyobb részben ledolgozta a magyar tőzsde, a BUX 14 pontos eséssel zárta a hét utolsó napját, míg a blue chipek felemásan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés