Előfizetői tartalom

Emelkedéssel zárta a hét harmadik napját a magyar tőzsde

Portfolio
Szerdán a kínai tőzsdék ünnep miatt továbbra is zárva tartottak, a japán Nikkei 0,1 százalékkal került ma feljebb, míg az ausztrál tőzsde 0,3 százalékot erősödött, a hangulatot javíthatta a hír, amely szerint a jövő héten Pekingben folytatódhatnak az USA és Kína kereskedelmi egyeztetései. Az irányadó európai részvényindexek a tegnapi, jelentős erősödésük után lejjebb kerültek, az Egyesült Államokban pedig nem láthatunk érdemi elmozdulásokat a kereskedés első felében. A magyar tőzsde mindemellett mérsékelt erősödéssel zárta a szerdai kereskedést, míg a blue chipek felemásan teljesítettek.

2019. február 06. 17:14 Megosztás Emelkedéssel zárta a szerdai napot a magyar tőzsde Mérsékelt erősödéssel zárta a szerdai kereskedést a magyar tőzsde, a BUX 123 pontos plusz mellett 0,3 százalékkal került feljebb, míg a blue chipek felemásan teljesítettek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés