FONTOS Gulyás Gergely: a kormány bepereli a Spar-t, azt is megtudtuk, miért
 
Előfizetői tartalom

Emelkedik a Richter a holnapi fontos esemény előtt

Portfolio
Az irányt keresi szerdán a magyar tőzsde, a blue chipek pedig a Richter kivételével esnek, a gyógyszergyártó részvényei azonban 3 százalékkal kerültek ma feljebb. A piaci szereplők valószínűleg a pénteki napra készülnek, ugyanis az Európai Gyógyszerügynökség bizottsága előreláthatólag pénteken teszi majd közzé a társaság fontos készítményére, az Esmyára vonatkozó ajánlását.

A magyar tőzsde szerdai záróértéke közelében jár szerda délután, a BUX 18 ponttal került feljebb, a hazai blue chipek a Richter kivételével esnek. A nagyvállalatok papírjai közül a Richter 1,9 milliárd forinttal a legforgalmasabb a részvény, a gyógyszergyártó papírjai 3 százalékkal kerültek ma feljebb. A Richter számára fontos lesz a pénteki nap, miután az Európai Gyógyszerügynökség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés