FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Emelkedik Európa

Portfolio
Mérsékelt erősödéssel zárták a hét első napját a tengerentúli tőzsdék, az ázsiai részvényindexek is emelkedtek kedden, miután a befektetők az amerikai elnök és az észak-koreai vezető szingapúri csúcstalálkozójára figyeltek. Donald Trump pozitívan értékelte találkozóját Kim Dzsongunnal, az amerikai elnök szerint gyorsan megkezdődhet az atommentesítési folyamat Észak-Koreában. Az európai határidős indexek emelkedést vetítenek előre a keddi piacnyitásra.

Mi történik a tőzsdéken?Emelkedéssel indult a hétfői kereskedés a tengerentúlon, a zárásra lejjebb kerültek az amerikai részvényindexek, miután a befektetők óvatosak voltak a keddi Trump-Kim csúcstalálkozó, és a közelgő jegybanki kamatdöntések előtt. A Dow pénteki záróértéke közelében fejezte be a kereskedést, az S&P500 0,1, a Nasdaq pedig közel 0,2 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés