Előfizetői tartalom

Lefordult a történelmi csúcsáról az OTP

Portfolio
Emelkedtek pénteken az ázsiai részvényindexek, miután amerikai lapértesülések szerint az USA pénzügyminisztere javaslatot tett a kínai árukat terhelő vámok csökkentésére, bár a hírt a pénzügyminisztérium szóvivője cáfolta. A hangulatot javíthatta az a hír is, ami szerint az USA és Kína január végén folytatódó kereskedelmi tárgyalásának következő fordulójára a kínai miniszterelnök-helyettes Washingtonba utazik majd. Az európai részvényindexek emelkednek pénteken, míg a magyar tőzsde mérsékelt erősödéssel zárta a hét utolsó napját, a BUX ezzel érdemben megközelítette a tavaly januári történelmi csúcsát.

2019. január 18. 17:24 Megosztás Tavaly januári csúcsa közelében zárta pénteki napot a BUX Emelkedéssel zárta a hét utolsó napját a magyar tőzsde, a BUX 15,5 milliárd forintos forgalom és 324 pontos plusz mellett 0,8 százalékos erősödéssel eséssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés