Előfizetői tartalom

Április 11-én tartja közgyűlését a Mol

Portfolio
Április 11-én tartja éves rendes közgyűlését a Mol - derül ki a kiküldött közgyűlési meghívóból. A közgyűlést a Budapest Music Centerben (1093 Budapest, IX. kerület, Mátyás utca 8.) tartja az olajtársaság, 10 órakor. Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlésre ugyanitt, azonos napirenddel április 26-án, 10 órakor kerül sor.

A közgyűlés napirendi pontjai: 1. A 2018-as üzleti év lezárása: Az igazgatóság jelentése a 2018. évi üzleti tevékenységről, az Európai Unió által elfogadott Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok ("IFRS") alapján elkészített 2018. évi anyavállalati és konszolidált beszámolóknak és az adózott eredmény felhasználására vonatkozó javaslatnak az előterjesztése;...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés