Előfizetői tartalom

Besegített az időjárás a PannErgy-nek

Portfolio
Jelentősen nőtt az elsősorban geotermikus energia termelésével és értékesítésével foglalkozó PannErgy által értékesített hőmennyiség 2019 első negyedévében összehasonlítva a 2018. év azonos időszaki adataival. A jó eredmény nagyrészt a Győri Geotermikus Projekt hatékonyságnövelésének, kapacitáskihasználtságának, valamint a kedvező időjárásnak köszönhető - derül ki a társaság negyedéves termelési jelentéséből.

Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 A geotermia és a többi megújuló energiaforrás magyarországi aktualitásairól is szó lesz a Portfolio Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 című konferenciáján. Még nem késő jelentkezni! Információ és jelentkezés A PannErgy által értékesített hőmennyiség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés