Előfizetői tartalom

Elhalasztja a döntést az OMV a romániai gáztermelésről

MTI
Az osztrák OMV olajipari vállalat csak 2019-ben dönt arról, hogy elkezdi-e a fekete-tengeri földgáz kitermelését - jelentette ki Rainer Seele, az osztrák vállalat vezérigazgatója, aki egyben kifogásolta a román állam feltételeit. A román hatóságoknak túl sok időt vett igénybe, hogy elfogadják és tisztázzák a kitermelést szabályozó törvényt, ezért az idei év helyett csak a jövő évben hozzák meg a döntést - mondta a vállalatvezető egy szerdai konferencián.

Energy Investment Forum 2018 A fekete-tengeri földgázkészletekről, illetve ezek magyarországi és régiós ellátásban betölthető szerepéről a Portfolio november 6-i Energy Investment Forum 2018 című konferenciáján is szó lesz. Még nem késő jelentkezni! Információ és jelentkezés A vezérigazgató azt követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés