FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Extrém helyzeteket hozott a magyar árampiacon 2018

Portfolio
Tavaly 0,8%-kal emelkedett a magyarországi villamosenergia-fogyasztás 2017-hez képest, és az év során a korábbi rendszerterhelési csúcs is több alkalommal megdőlt - derül ki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018. évi villamosenergia-piaci folyamatokról szóló jelentéséből. 2018 folyamán 90 olyan óra volt, amikor a magyar piacon a másnapi ár minden környező ország árát meghaladta.

Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 A hazai és régiós villamosenergia-szektor helyzetével és kihívásaival a Portfolio Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 június 4-i konferenciája is foglalkozik. Még nem késő jelentkezni! Információ és jelentkezés A GDP szerinti lakossági fogyasztás 8%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés